Online Users
Animated GIFS

Kroegje

Welkom op de site van #kroegje

(Dit is mijn eerste poging om zelf een website te maken (ik kende het niet om te FTPen tot een student me het toonde) nu ik weet hoe te FTPen heb ik aan de site, over het fietsen, reeds veel veranderd en toegevoegd. En werk er bijna dagelijks aan.
Er zijn zelfs enkele Javascripts aan toegevoegd.
Javascripts kan je HIER gratis afhalen en met 'cut and paste' gebruiken in je eigen site. Er wordt een nieuw venster geopend.

Omdat ik ADSL heb, ben ik dagelijks online.


De datum:

mIRC is een chat-programma.
Dat houdt in dat je met alle mensen, die ook een computer en internet hebben, kunt chatten, je kan er ook geluiden, foto's, files mee uitwisselen met anderen.

Voor #kroegje moet je geconnecteerd zijn met een ircNET server, omdat op DAL NET, EF NET, BRASNET, CHANNET,of op andere servers ... andere mensen zitten.

Typ /server irc.xs4all.be 6665 , /server irc.stealth.net 6665 , /server irc.belnet.be 6665 of een andere IRC-server, in het statuswindow.


Vr je mIRC download, maak eerst een directory mirc en download mIRC in de directory mirc

mIRC kun je downloaden van: http://www.mirc.co.uk

Word je gedisconnecteerd, typ dan /server irc.xs4all.be 6663 want op poort 6667 zitten de meeste mensen. Je kan de poorten 6663 tot 6669 proberen. Lukt het dan nog niet, probeer dan een andere IRC server. Vb: irc.sci.kun.nl, irc.snt.utwente.nl of irc.nl.uu.net. Gaat het dan nog niet, dan een gouden raad geef alles mee aan de vuilkar

klik hier voor i.v.m. mIRC

 Er zijn enkele regels:
Ontspanningshoekje
Hier zijn er enkele spelletjes in java


Vanaf hier kan je Wavs downloaden
Er werden ook een aantal scripts gemaakt
Enkele javascripts

Hier enkele nuttige links
Handige tips

Fserver

Mijn fserver online is online in #kroegje, #cafeetje.be en #irc-wavs. Een fserver is een script waarmee je files kan downloaden. Hetgeen je moet typen om mijn fserver te activeren is !sounds.
Klik op 'accept' en typ dan help NL

Je kunt mijn fserver vinden door op window (in de top bar (van mIRC)) te klikken: of druk alt+w, selecteer chat with sounds, dan typ je help nl

Hoe maak ik zelf een fserver

Panzer kun je gratis downloaden van: PaNzEr


Gastenboek geplaatst op 19/11/'08


bekijk het gastenboek

teken het gastenboek

Homepage van Henk
 

Als je commentaar hebt op kanaal #kroegje, of je vond nuttige tips in het help-centrum, vul het gastenboek in of mail me ajb door op de animated gif te klikken: